HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Vil ha med enda flere eikværinger

Familiearrangementet Drammenselva rundt ønsker å ha med seg enda flere eikværinger til å lage en sykkelfest langs Drammenselva.

 

Målgang og fest for hele familien i Drammenselva rundt på Kristi Himmelfartsdag - 25. mai.

 

25. mai - på selveste Kristi Himmelfartsdag - arrangerer Bedriftsidretten i Buskerud sitt tradisjonelle sykkelarrangement Drammenselva rundt. Med over 1.500 deltakere i gjennomsnitt de siste årene, lover arrangementsansvarlig Stian Olbergsveen en skikkelig sykkelfest med topp stemning hele veien.
 
- Dette er et arrangement som har blitt utrolig populær, og folk smiler fra øre til øre når vi møter på dem langs veien. I år er det faktisk den 38 gangen Bedriftsidretten gjennomfører dette arrangementet, sier han.
 
I løpet av de 37 årene Drammenselva rundt har blitt gjennomført er det to deltakere som har deltatt hvert eneste år.
 
- Det er utrolig gøy å møte på de samme deltakerne år etter år, og det å ha deltatt i så mange år, står det virkelig respekt av. Jeg lurer på hvordan premieskapet deres ser ut, sier en smilende Olbergsveen.
 
For det har seg sånn at alle som gjennomfører løypen, får premie og du kan bruke så god tid du bare vil, så lenge du er i mål innen kl. 1530. Det er ingen tidtaking, her er fokuset på å ha det gøy sammen med familie, venner og andre deltakere.
 
Egne starter i Mjøndalen og Eknes
For noen få år siden valgte Bedriftsidretten å endre på noen av startstedene. Det medførte til at Mjøndalen fikk sin egen start fra torget. Dette var ett av tiltakene de gjorde for å få med seg flere eikværinger, og eikværingene har vært flinke til å møte opp.
 
Allikevel så forteller Bedriftsidretten at de har plass til enda flere deltakere. Desto flere som møter opp, jo større sykkelfest blir det. For å delta, så behøver du bare å møte opp ved en av de fire startene og registrere deg. Du velger selv når du ønsker å starte, så lenge det er mellom 09.00 og 13.30, og så må du huske på å være tilbake til der du startet innen klokken 15.30.
 
Vinn din egen sykkel
I samarbeid med Buskerudbyen skal Bedriftsidretten trekke ut to heldige vinnere, som får hver sin sykkel. I år skal de trekke ut en jentesykkel og en guttesykkel som deltakerne kan vinne. På Åssiden Elvepark skal de ha flere konkurranser, musikk, samarbeidspartnere, og det blir mulighet til å få seg en matbit direkte fra grillen.
 
Det blir også barnevennlig løypequiz, hvor du må innom alle de fire startstedene for å kunne svare på spørsmålene. I tillegg vil de trekke ut en spinningsykkel fra Treningspartner og du vil kunne prøve deg i baseball sammen med Drammen Loggers.
 
- Alt er tilrettelagt for en skikkelig sykkelfest for store og små avslutter Olbergsveen.Det er start og målgang for eikværinger på torget i Mjøndalen og på Eknes skole. Alle som vil kan delta og det er ikke krav til noen tid på runden. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
juli 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no