HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Lyrikk og musikk på biblioteket

Onsdag 31. mai kommer Buicken til biblioteket i Nedre Eiker. Buicken er et unikt samarbeid mellom en av våre mest kjente forfattere Lars Saabye Christensen og noen av våre fremste musikere.

Buicken er ikke noe band, men en god blanding av poesi og musikk og de kommer til biblioteket i Mjøndalen.

 

Denne kvelden kan du oppleve et helt spesielt møte med Lars Saabye Christensen, Knut Reiersrud, Amund Maarud og Tom Stalsberg. Saabye Christensen og Stalsberg står for tekstene og våre eminente gitarister Reiersrud og Maarud står for musikken.
 
- Dette må kunne kalles et stjernelag. Buicken er ikke noe band. Buicken er ingen bruktbil. Buicken kjører med poesi på reservetanken og passe mengder rock, blues, bluegrass, folketoner, improvisasjoner og tre milligram alvor i bagasjen, sier biblioteksjef Pål Ødemark.
 
De har stort sett spilt for fulle hus, men også for tomme saler og tomme flasker. Buicken er tuftet på to samlinger med dikt av Saabye Christensen og Stalsberg. Det er de to som leser tekstene og ellers henger musikerne med så best de kan. - Vi lover ingenting, sier de, men det vi lover, ja det holder vi.
 
- Dette blir en fantastisk konsert. Vi er veldig fornøyd med at vi har fått dette laget til Nedre Eiker bibliotek. Vi gleder oss veldig til konserten, sier Ødemark.
 
 
Nedre Eiker bibliotek onsdag 31. mai kl.19.00
 
Dørene åpnes kl.18.00. Servering av øl, vin og mineralvann. Billetter kr 150,-


Forhåndssalg av billetter på biblioteket.
 

  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
juli 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no