HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

«En eng av følelser» på Gulden

Torsdag 1. juni åpner Cathrine Knudsen sin separatutstilling på Gulden Kunstverk på Steinberg med nye malerier og grafiske arbeider. Tittelen er «En eng av følelser».

Et eksempel på Cathrine Knudsens bilder som nå stilles ut på Gulden Kunstverk på Steinberg.

 

- Jeg prøver å fange stillheten - og maler bilder som jeg håper utstråler ro. Alle prater om at de har så dårlig tid i dag, og at de har så mye å gjøre. Jeg ønsker gjennom bildene mine å få frem en motvekt til dette, ved nettopp å skape ro, sier hun.
 
Cathrine er selvlært, men har gjennom hardt arbeid og målbevisst satsing definitivt fått solid fotfeste i det norske kunstkartet siden debuten i Galleri FineArt i 2003. Hennes CV er blitt lang og omfattende.
 
Det er svært raffinerte bilder Cathrine lager, med fargetoner i brunt, grønt og blått. Hun jobber med mange bilder samtidig og er opptatt av overflatene som ofte krakeleres og til tider får en patina som minner om porselen. Hun jobber med olje på lerret, ofte i store formater, og bruker lang tid på sine bilder.
 
Cathrine Knudsens kunst er også å finne i andre skapende bransjer. I fjor sommer var hun hovedutstiller på Hadeland Glassverk og har samarbeidet blant annet om en serie vaser. Hun samarbeider også med klesdesignere og til og med en sykkelprodusent. Foruten hennes vaser fra glassverket, vil det også være for salg ullpledd designet av Cathrine Knudsen.
 
Utstillingen, som teller ca. 40 helt nye malerier og grafiske trykk, åpner torsdag kveld 1. juni kl. 18.30 og varer til søndag 25. juni. Kunstneren vil være til stede under åpningen. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
juli 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no