HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Stort idrettstorg under «Kulturhælja»

I dag starter en meget utvider «Kulturhælj» i Nedre Eiker. Helt fram til 5. juni inviteres det til folkefest i kommunen og lørdag er det et stort arrangement på torget der idretten skal vise seg fram.

Lørdag kommer torget i Mjøndalen til å syde av idrettsglede og en rekke aktiviteter. Dette bildet er fra i fjor og er en oppvisning i kampsport. (Foto: Privat)

 

Årets idrettstorg er det femte i rekken. Nytt i år er at idrettstorget åpnes med en dansestafett foran scenen. Det er tolv innslag fordelt på syv dansegrupper. For øvrig blir det underholdning fra scenen på torget i form av kampsport- og judoppvisninger, trikseshow ved MIF-spiller Kinsley Olie, oppvisning med Eiker Cheerleading Team Eagles og minikonsert med Nedre Eiker Kulturskole. Noe for en enhver smak med andre ord.
 
I tradisjon tro arrangerer MIF og Høibakk konditori Brun frokost fra kl. 10.00 denne lørdagen.
 
Det ser ut til å bli rundt 25 stands med forskjellige aktiviteter: Turn (MIF), fotballbinge med MIFs a-lag, innebandy (NOR 92), håndball (MIF), radiostyrtebiler (Drammen RC klubb), baseball (MIF), sykkel (IBK), judo (MIF), kampsport (Fjeld Kampsportsenter), klatrevegg, bamsesykehus (Røde Kors), sitte på med Røde Kors sin ATV, prøve el-sykkel, besøke standen til Nedre Eiker maleklubb og Stamina.
 
Cheerleading ved Eiker Cheerleading Team Eagles har endelig anledning til å være med på idrettstorget da de siste årene kollidert med konkurransen Nordic Summer Open. De er en klubb i vekst og er pr i dag ca. 200 utøvere i alderen 5 - 25 år. De skal vise frem både cheerdance og cheerleading og vil ha en oppvisning på scenen. Det vil være mulig å få prøve cheerleading ved standen deres.
 
Gatene rundt torget (Arbeidegata, Storgata og Parkveien) stenger kl. 07.00 lørdag morgen og biler som står parkert må flyttes før dette.
 
- Vi håper mange kommer å prøver de ulike aktivitetene som tilbys, får en fin opplevelse og kanskje finner nye aktiviteter man vil prøve igjen! Og det er bestilt sol, sier idretts- og kulturkonsulent i Nedre Eiker, Tore Aasen Øderud.
 
Hele programmet finner du HER
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
juli 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no