HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Sigvart Dagsland konsert støtter TV-aksjonen

Konsertserien Akustisk i Eiker ruller videre, og 22. oktober blir dato for neste konsert. På scenen denne gang står Sigvart Dagsland, og konserten sammenfaller med årets TV-aksjon, som også får hele overskuddet fra konsertarrangementet.

Sigvart Dagsland vil holde konsert i Samfunnshuset i Mjøndalen 22. oktober og hele overskuddet går til årets TV-aksjon. Nå oppfordres bedrifter i Eiker-bygdene til å stille opp. (Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen)

 

Fire konserter har til nå blitt arrangert i konsertserien, med artister som Unni Wilhelmsen og Sondre Lerche på scenen. En viktig del av Akustisk i Eiker-konseptet er at 50 prosent av overskuddet fra konsertene doneres til et veldedig formål som artisten velger selv.
 
22. oktober blir dog unntaket, for da har arrangør On Stage Booking og Nedre Eiker kommune tenk at de kan bruke Dagsland-konserten som en fin anledning til å bidra med donasjoner til årets TV-aksjon, som i år går til UNICEF.
 
Nedre Eiker har i tidligere år ligget langt ned på listen over donasjoner, og arrangør håper at konserten med Dagsland kan være en fin anledning til å gjøre noe med dette.
 
Arrangør kan opplyse om at det kun er lagt ut et begrenset antall billetter, da de håper å få med seg mange lokale bedrifter som bidragsytere til denne konserten, for å sikre at de kan overlevere en donasjon som monner.
 
Arrangør ber bedrifter som vil være med å støtte oppom dette tar kontakt via www.akustiskieiker.com.
 
Det er uansett med stor glede at Akustisk i Eiker kan be inn til konsert med nok en stor norsk artist på scenen.
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
september 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no