HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Julekonsert med D.D.E. på Portåsen

Endelig er det klart! Portåsen kan love en flott julekonsert i år. «No e D.D.E. jul igjen» er full av stemningsfull julemusikk og byr på opplevelser for hele familien søndag 3. desember.

D.D.E. spiller i Portåsen søndag 3. desember og det hele starter med et langt fakkeltog opp til Hermann Wildenveys rike.

 

Bjarne Brøndbo & Co skal ha med seg et lokalt barnekor, og ryktene sier at de også får hjelp av et mannskor fra området.
 
- Vi holder selvsagt på tradisjonen med fakkeltog og julestemning på vei opp til konserten. Julegløgg, fjøslykter, julenek og halmballer – og ikke minst; det blir tenning av Norges største julegran, heter det i en pressemelding.
 
De legger ut 1.500 billetter så her er det ingen tid å miste! Og som på tidligere julekonserter er det gratis inngang for barn under 16 år i følge med voksen.
 
Det er høst og snart julekonsert i Portåsen!
Hittil har en bergenser og en telemarking gitt oss gode konsertopplevelser hos han Herman. I år får de besøk av en jordnær gjeng trøndere – D.D.E. -  som skal sørge for den rette julestemningen på utescenen i et julepyntet Portåsen. Det blir lite Rai Rai og Det går likar no, mer Shanty for Sjømannskjærka, Verdens Finaste stjernegut og Kanskje Kjæm Nissen?
 
Bjarne, Eskil, Frode og resten av bandet kommer i alle fall. Det samme gjør en stor og trofast gjeng frivillige som gleder seg til å ta imot et langt, lysende fakkeltog med forventningsfulle barn og voksne.
 
- Vi gleder oss til å se halmballene fylles med mammaer, pappaer, besteforeldre, tanter, onkler og barn i alle størrelser og aldre. Julestemningen og roen kommer sigende når amfiet fylles, mørket senker seg og lysene skinner fra skigard og gran mens musikken fyller tunet på småbruket i skogkanten, skriver Portåsen i meldingen.
 


Utescenen på Portåsen danner en fin ramme for julekonserter og her blir det garantert stemning når D.D.E. kommer. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
December 2018
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no