HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Bare Egil til Mjøndalen onsdag

Plateaktuelle Bare Egil Band gjester Akustisk i Eiker på samfunnshuset i Mjøndalen onsdag kveld 7. februar.

Bare Egil Band gjester Akustisk i Eiker på Samfunnshuset i Mjøndalen onsdag kveld. (Foto: L-P Lorentz)

 

Bare Egil Band har holdt det gående i omtrent en mannsalder med sin særegne blanding av idioti, politisk aktivisme og lokalt forankret svada satt til en stilsprikende, men alltid fengende og i Egils egne øyne svært undervurdert musikk.
 
Han slo gjennom med et brak i 1996 med den gullselgende debutplata «Absolutt ikke». Med singlene «Tagging og Sko», og evige suksesser som «Arne», «Speider’n» og «Asfalt» solgte den raskt til gullplate og har blitt en slags moderne klassiker, som stadig rekrutterer nye fans i alle aldersgrupper. Bare Egil Band finnes i en lang rekke varianter.
 
Egil Hegerberg er som vanlig også stadig aktuell som paneldeltager i Brille på TVNorge, han har i det siste markert seg som filmskuespiller i filmene «Gilberts grusomme hevn», «Hakkebakkeskogen» og «Det norske hus» og han er stadig aktuell med sine andre band som Thulsa Doom og Black Debbath.
 
I tillegg er han sterkt deltagende på Jaa9 og OnklPs nye hit 2Sko, den nye versjonen deres av Bare Egil Bands egen hit “Sko“ fra hans debutplate.
 
Hegerberg er for tiden aktuell med hans fjortende album «JO!» som både innebærer en ny start, men også opprettholdelsen av en sammenhengende tradisjon. Plata slippes ut i april og ledsages av en landsomfattende turne i april og mai og en rekke høyprofilerte spillejobber på sommerens festivaler.
 
Fakta
Akustisk i Eiker arrangeres fire ganger i året, og har tidligere huset artister som Eva Weel Skram, Sondre Lerche og Lars Lillo Stenberg.
 
Egil har bestemt at 50 prosent av overskuddet skal gå til Sabima. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
February 2019
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no