HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Skjønnheten og Udyret i én uke til ende

Nedre Eiker Barne- og Ungdomsteater tar sikte på å fylle samfunnshuset i Mjøndalen med hele 10 forestillinger av «Skjønnheten og Udyret». Og de legger som vanlig lista veldig høyt.

«Silly Girls» - to av fem som bytter på rollene. Dette er Oda F. Sønju (t.v.) og Marte S. Svendsen. (Fotos: Simen H. Fossesholm)

 

Det er ikke skikkelig vår før Nedre Eiker Barne- og Ungdomsteater innbyr til teaterforestilling i samfunnshuset i Mjøndalen. Det gjør de også i år og som vanlig er det i samarbeid med Celtic Inspiration og koret «Local Vocals».
 
Det hele starter førstkommende søndag med to premierer da det er to sett med skuespillere. Forestillingene går fra tirsdag til og med neste søndag med til sammen 10 forestillinger.
 
Skjønnheten og Udyret er en romantisk musikal som passer like godt for par i alle aldre, som familier og små barn. Musikalen er basert på den originale tegnefilmen fra 1991.
 
Historien handler om Belle som havner i fangenskap hos et udyr i et slott i skogen, som vi vet er rammet av en forbannelse som blir eviggjort om noen ikke forelsker seg i ham, til tross for hans skremmende utseende.
 
Belle rammes imidlertid av tidenes Stockholm-syndrom, og går fra å være en fortvilet og fluktklar fange til undrende og romantisk interessent på besynderlig kort tid.
 
Samtidig er den sleske beileren Gaston ute etter Belles hånd, og når han får nyss om situasjonen, samler han landsbybeboerne til kamp mot Udyret.
 
- Vår forestilling er noe forkortet i forhold til den originale Broadway-versjonen, og tar med innlagt pause ca. to timer, sier Berit M. Pedersen.
 
Som de foregående år er også dette et samarbeidsprosjekt mellom Nedre Eiker Barne- og ungdomsteater, dansekompaniet Celtic Inspiration og koret Local Vocals.
 
- Som vanlig legger vi lista skyhøyt og kan garantere en flott opplevelse for både store og små, sier hun.
 

«Lymiere» spilles også av to personer og her ser vi Maiken Tindberg.
 «Belle» spilles av to som bytter på rollene. Dette er Sofie H. Weist.
 


  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
May 2019
ma  ti on to fr
June »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no