HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

«Fjøsnisser i juleknipe» på Portåsen

Hokksund Byteater junior slår på stortromma også i år. De gjentar nå forestillingen «Fjøsnisser i juleknipe» som gikk for fulle hus på Portåsen i fjor.

Fjøsnisser i juleknipe spilles av Hokksund Byteater junior fra 2. desember til og med lille julaften. Det er en forestilling som garantert er verdt å få med seg.

 

Hvert år - natt til julaften - setter Jorunn og Jøran ut en stor gryte med rykende varm julegrøt på låven. Den er til fjøsnissen. Men de tror egentlig ikke helt på at han finnes.
 
Men det de ikke vet, er at det ikke bare er en, men mange fjøsnisser på den store låven. De elsker å tulle og tøyse med bonden, slik at ingenting går helt som det skal, og hver jul tryller de ved grøten, slik at de blir usynlige i et helt år.
 
Men i år går noe galt og fjøsnissene havner i en ordentlig juleknipe.
 
Her kan du bli med på en forestilling fylt av fengende musikk, artige roller og en god dose julestemning inne på låven på idylliske Portåsen i Mjøndalen.
 
I fjor var alle forestillingene utsolgt, så de anbefaler alle å kjøpe billett i god tid.
 
Manus er ved Espen Rolstad, musikken ved Jonas Myklebust Lima og regien er det Thomas Bråthen som står for. Maja E Christiansen står ansvarlig for sangen mens koreografien er det Thomas Bråthen og Marie L. Bogen som har i fellesskap.
 
Det er to grupper som alternerer på forestillingene og det er hele 11 forestillinger fra 2. desember til og med lille julaften.
 
Teatergruppa har ikke billettsalg i døren, så billetter må forhåndsbestilles. I fjor solgte de fulle hus på alle forestillingene så de anbefaler at du ikke ventet for lenge med å sikre deg billetter.
 
For rolleliste og billetter se: www.hokksundbyteaterjunior.no
 
Forestillingen passer for alle, og barna får sitte helt foran ved scenen.
 
Her ser du en del bilder fra fjorårets forestilling.
 
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
October 2020
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no