HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Stjernelag innbyr til julekonsert i Mjøndalen

Trine Hartz, Andreas Harket og Magnus Aannestad Oseth ønsker velkommen til julekonserten «Julen Vår» i Pinsekirken i Mjøndalen tirsdag 11. desember.

Andreas Harket, Trine Hartz og Magnus Aannestad Oseth ønsker velkommen til julekonserten «Julen Vår» i Pinsekirken i Mjøndalen.

 

- Vi skal ta dere med på en reise gjennom låter og historier som betyr noe for oss – og som kanskje får deg til å stoppe opp litt i julestria. Et pusterom som vi håper kan gi dere den gode julestemningen, sier Magnus Aannestad Oseth fra Steinberg.
 
- Vi gleder oss til å vise dere vår jul, sier artistene.
 
Trioen har også konsert i Strømsgodset kirke 13. desember og i Konnerud kirke 22. desember.
 
Med sine brede og varierte musikalske bakgrunner møtes Trine Hartz, Andreas Harket og Magnus Aannestad Oseth til julekonsert i Pinsekirken.
 
Trine Hartz og Andreas Harket fra Drammen har med sin musikalitet og tilstedeværelse formidlet varme og glede til sitt publikum i en årrekke, både sammen og hver for seg. Sanger, gitarist og låtskriver Trine Hartz har utdanning fra Liverpool Institute for Performing Arts. Hun har lang erfaring på scenen både med band og som solist ved bryllup, begravelser og eventer.
 
I sistnevnte kategori samarbeider hun stadig med Andreas Harket, som er utdannet ved NLA Høgskolen - Staffeldtsgate. Harket er for øvrig kjent for sitt arbeid med Soul Children og flere kjente artister som blant annet Donkeyboy, Rat City, Matoma, Trine Rein, Helene Bøksle, Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik.
 
Magnus Aannestad Oseth er fra Steinberg, og er en trompetist som har markert seg på den europeiske jazzscenen i de seneste årene. Han har blant annet representert Norge tre år på rad i JM Jazz World Orchestra, presentert egenkomponert musikk på Kongsberg Jazzfestival og spilte senest i 2017 med Karin Krog i regi av Musikkens Venner.
 
Oseth har sin mastergrad i utøvende trompet fra Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) i København, og er mottaker av en rekke legat og stipender – senest Drammen Rotarys Kulturstipend 2018, og har medvirket på flere kritikerroste grammofoninnspillinger. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
April 2021
ma  ti on to fr
May »»   

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no