HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Skal lede debatt om bompengedebatt

Nedre Eiker bibliotek inviterer til debatt 24. april der blant annet bompenger og innbyggerlister står på programmet. Jon Mihle skal lede debatten.

Jon Mihle skal lede Eikerdebatten den 24. april på biblioteket i Mjøndalen. Det blir en debatt om samferdsel og bompenger og dermed garantert høy temperatur.

 

Den nye storkommunen Drammen og valget i høst nærmer seg. Biblioteket samarbeider med Jon Mihle, leder på Portaasen, som skal lede debatten.
 
Biblioteksjef Jørgen Hovde er fornøyd med entusiasmen innbyggerne viser. Særlig spennende og aktuelt er det at samferdsel er et av hovedtemaene for debatten. Høyre har som kjent gjort helomvending på deres holdning til bompenger og to innbyggerlister, Folkestyre og Nei til bompenger, fronter bompenger som en hovedsak.
 
- Valgkampen innledes tidlig på biblioteket i Mjøndalen i år. Mange av de aktuelle problemstillingene som vil prege veivalgene for nye Drammen diskuteres allerede, derfor er det riktig med en debatt på våren, sier Hovde.
 
Biblioteket vil også invitere til en ny debatt på høsten i forkant av selve valget.
 
Alle partier som har stilt liste og innbyggerlister har fått invitasjon til debatten. Det blir et mangfoldig panel som vil utfordres på viktige standpunkt for den nye kommunen.
 
Blant annet finansieres private barnehager med forskjellig satser på rundt 10-15 tusen per barn i Nedre Eiker, Drammen og Svelvik. Når satsene skal harmoniseres vil det få en økonomisk konsekvens for de private barnehagene.


  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
januar 2022
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no