HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Ny «Sagt og Sunget»-konsert på hjemmebane

For fem år siden ble «Sagt og Sunget» arrangert for første gang. Seinere har det blitt et en mengde større og mindre forestillinger både aleine med Jon Hernes og Vokalgruppa Dis.

Sagt og Sunget er tilbake og er på hjemmebane. Bak fra venstre, Jørgen Mathiesen, Jannicke Langlo, Karen Tone Børsum, May Britt Hjortland og Lars Gulbrandsen. Foran ser vi Jon Hernes. (Foto: Privat)

 

Men det er også blitt konserter med gjesteartister, eller som support for størrelser som Lars Saabye Christensen og Ingvar Ambjørnsen. For ikke å snakke om hvilken merittliste av proffe musikere og en rekke gode amatører. I oktober braker det løs igjen, for første gang på to år, og denne gang på hjemmebane.
 
Opplev lyrikk, poesi og musikk framført med humor og glød av lokale engasjerte, bekledd musikalsk med lokale størrelser av høy klasse.
 
Sagt og Sunget er lyrikk, poesi, sang og musikk i spennende samspill. Et hovedmål er å gjøre godt forfatterskap og god musikk enda mer tilgjengelig for flere.
 
Sagt og Sunget er et underholdningskonsept skapt av Jon Hernes og Lars Gulbrandsen fra Vokalgruppa DIS. Ensemblet er igjen i startgropa med det som så dagens lys for første gang på vårparten i 2014, og senere har spilt for fulle hus i hele nedre del av Buskerud mange ganger.
 
Jon Hernes – lidenskapelig ildsjel med inderlig glød for godt forfatterskap og lyrikk. Vokalgruppa Dis er et musikalsk ensemble fra Nedre Eiker, Drammen og Øvre Eiker. De har erklært et ønske om å spre mest mulig glede, hygge og fargelagt stemning til de som vil lytte, og har en forkjærlighet for musikk fra landene rundt Nordsjøen.
 
Vokalgruppa Dis består av Jørgen Mathiesen, Jannicke Langlo, Karen Tone Børsum, May Britt Hjortland og Lars Gulbrandsen. Medvirkende musikere er Trond Nilsen og Karl Luis Del Pozo.
 
Konserten skjer i Nedre Eiker bibliotek torsdag 10. oktober kl. 19.00
  >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
januar 2022
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no