HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Fjøsnisser i Juleknipe i ny versjon på Portåsen

Tror du det finnes fjøsnisser? Medlemmene i Hokksund ByTeater Junior vet at de finnes. Det bor ikke bare én, men en haug av artige nisser på låven, og hvem vet hvilke andre hemmeligheter som skjuler seg her inne?

Nissemor sørger for det meste og kan være litt streng, og det trenger for ikke alle fjøsnissene er like greie å ha med å gjøre.

 

Hver jul tryller Fjøsnissen ved grøten som Jøran og Jorunn setter ut til dem, men det er noe galt i år. Klarer fjøsnissene å komme seg ut av knipa? Kanskje de trenger litt hjelp.
 
Hokksund ByTeater Jr. har inntatt låven på Portåsen for tredje gang, og også i år skal den fylles med julegrøt, fjøsnisser, sang og dans.
 
Med en litt ny vri på årets forestilling, har de beholdt mye av det kjente og kjære, samtidig som dere skal få noen nye godbiter.
 
Det har som alltid vært en glede å jobbe med denne gjengen, både på og av scenen, som har stått på for å skape denne forestillingen for nettopp deg. Nå ønsker vi dere i publikum en god fornøyelse, og kanskje til og med en klype julestemning! Velkommen!
 
Det er altså litt under to uker til premieren på årets oppsetning av «Fjøsnisser i Juleknipe» og øvelsene pågår for fullt.
 
Det gjør også de andre forberedelsene til forestillingen. I år blir det også kiosksalg med grillmat, kakao og mye annet godt å få kjøpt. Det er også lagt inn en liten pause slik at du kan få noe å kose deg med. Sulten skal du i hvert fall slippe å være under forestillingen. Godt og varmt blir det også i låven, lover teatergruppa.
 
Den første forestillingen spilles fredag 6. desember og deretter går det slag i slag fram til lille julaften. Det er mulig å kjøpe billetter allerede nå via Facebooksiden til Hokksund ByTeater Jr.
 
Se trailer for forestillingen her:
 
https://www.facebook.com/HokksundByteaterJunior/videos/704419836713825/
 
 
Her noen bilder fra tidligere oppsetninger. >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
januar 2022
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no