HOVEDSIDEN Nyheter Åpningstider Visitmjondalen.no Aktuelle linker Parkering i Mjøndalen Kontakt oss

 

Blåser liv i handelsstandsforening og Mjøndalsdagene

- Folk generelt og næringslivsfolk spesielt må slutte å snakke ned Mjøndalen. Vi har alt – bortsett fra et polutsalg da. Det sa Trond Gustavsen under en samling i Mjøndalen 11. juni i år. Nå er han en av initiativtakerne til Mjøndalsdagene som arrangeres kommende helg.

Elisabeth Andreassen stiller opp på torget kommende lørdag for å skape skikkelig stemning i Mjøndalen under Mjøndalsdagene.

 

Dag Andersen – nåværende leder for Mjøndalen Handel- og Serviceforening, kunne i juni fortelle om en forening som hadde ligget litt «brakk» den siste tiden – mye på grunn av korona-situasjonen, men også på grunn av stor utskiftning. Men med flere nye og yngre krefter som hadde startet opp i Mjøndalen, så han klare lyspunkter.

 

Dette manifesterer seg nå i arrangementet Mjøndalsdagene og Facebooksiden Handel i Mjøndalen, som ble opprettet i januar i år. Målet er å sette Mjøndalen på kartet igjen.

 

Allsidig program
Mjøndalsdagene «tjuvstarter» på fredag med tilbud hos et par serveringssteder, men det er på lørdag vi får servert Brun frokost i samarbeid med MIF igjen. Magne Frydenlund byr på underholdning mens vi andre kan innta frokosten.

 

Den lokale slakteren stiller også opp med grilling og smaksprøver før det blir konsert med «Bettan» - eller Elisabeth Andreassen på torget hvor også MIFs ulike grupper stiller opp for å vise hva de har å tilby. I tillegg er det andre lokale stands på plass her.

 

Lørdagens program byr også på kaffesmaking og flere konserter med Magne Frydenlund før Norsk Linje spiller på «Olsen på hjørnet».

 

Portåsen byr dessuten på en jubileumsforestilling på kvelden og dette er helt gratis.

 

Søndagens program er oppkjøring til MIF hjemmekamp mot Sandefjord. Oppvarmingen skjer i hvert fall hos «Olsen på hjørnet» og kampen starter kl. 18.00.

 

Se hele programmet her >>  Nyhetsarkivet
 >>  Abonner
Tips en bekjent om denne artikkelen
Send til e-post adresse:
Ditt navn:
 
tilbake       Print Utskriftsvennlig versjon

HVA SKJER
 
 
januar 2022
ma  ti on to fr

 


LINKER


Lokal nettavis for
Øvre og Nedre Eiker

Nedre Eiker kommune


Visithokksund.no

Visitvestfossen.no

 
Medlemssider:
Brukernavn

Passord

(C) Roy's Pressetjeneste - Tlf. 32 75 46 25 Mob. 92 63 86 82 - http://www.pressetjeneste.no/ - E-post: roy@pressetjeneste.no